Antena 3 CNN Sport Off Sport Antrenorul lui CFR Cluj, acuzat că şi-a bătut nevasta

Antrenorul lui CFR Cluj, acuzat că şi-a bătut nevasta

Antrenorul lui CFR Cluj, acuzat că şi-a bătut nevasta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Oct 2011   •   11:04

Jorge Costa, antrenorul lui CFR Cluj, s-a certat cu soţia sa după meciul câştigat cu 2-1 împotriva celor de la Ceahlăul Piatra-Neamţ şi chiar a lovit-o cu pumnii pe aceasta, conform Gazetei Sporturilor.

Poreclit „Animalul”, tehnicianul portughez a părut a fi nervos încă din timpul conferinţei de presă de după meci, apoi a plecat într-un club din Cluj, alături de câţiva dintre fotbaliştii pe care îi antrenează.

Soţia lui Costa a plecat destul de devereme, spre deosebire de antrenor, care a rămas până spre dimineaţă şi a consumat mai multe pahare de alcool.

În momentul în care a ajuns acasă, Jorge Costa a avut o ceartă violentă cu soţia sa, iar de aici la lovituri cu pumnii nu a mai fost decât un pas. Femeia s-a speriat şi a fugit de acasă, ducându-se la Poliţie, scrie sursa citată.

Se pare că preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan a fost sunat de poliţişti, care l-au informat că Maria Costa prezintă urme de lovituri pe faţă şi pe braţe, recomandându-i acesteia să se prezinte la Institutul de Medicină Legală. De asemenea, Jorge Costa ar fi fost deja la poliţie pentru a da declaraţii.

Nu pot să comentez astfel de informaţii. Nu ţin de latura sportivă, dar vă asigur că Jorge Costa are tot sprijinul conducerii pentru a reuşi la CFR. Şi al meu ca prieten, în particular”, s-a mulţumit să declare Iuliu Mureşan pentru GSP.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan bătaie scandal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close