Antena 3 CNN Sport Off Sport Antrenorul Sevillei a făcut un anunț cumplit în pauza meciului cu Liverpool. Reacţia incredibilă a jucătorilor

Antrenorul Sevillei a făcut un anunț cumplit în pauza meciului cu Liverpool. Reacţia incredibilă a jucătorilor

Antrenorul Sevillei a făcut un anunț cumplit în pauza meciului cu Liverpool. Reacţia incredibilă a jucătorilor
Sursa foto: Foto: Facebook/Eduardo Berizzo Magnolo
22 Noi 2017   •   13:21

Sevilla şi Liverpool au fost, marţi seară, protagonistele unuia dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon de Liga Campionilor. Conduşi cu 3-0, andaluzii au reuşit să revină, să smulgă un egal în prelungiri şi să prelungească seria de invincibilitate pe teren propriu.

Un moment foarte trist însă, s-a petrecut la pauza meciului. Potrivit Marca, Eduardo Berizzo (48 de ani) s-a folosit de cele 15 minute dintre reprize pentru a le da fotbaliştilor săi o veste grea: suferă de cancer la prostată.

Conform jurnaliştilor spanioli, unii dintre jucători ştiau de problema de sănătate a tehnicianului argentinian, dar vestea a venit, totuşi, ca un şoc pentru vestiar. Iar finalul meciului a vorbit de la sine despre modul în care a fost primit mesajul tehnicianului. Imediat după golul lui Pizarro, marcat în al treilea minut de prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

 

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close