x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Primăria Generală anunţă că Arena Naţională rămâne închisă

de 29 Feb 2016   •   17:39
Primăria Generală anunţă că Arena Naţională rămâne închisă 96
Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a reiterat luni că Arena Națională rămâne închisă dacă nu există autorizația de siguranță la incendiu, anunţă Agerpres.

"Atâta timp cât nu este respectată legea și legea nu ne permite să organizăm în siguranță acele evenimente culturale și sportive, eu îmi mențin poziția. Este la vot o lege, ea nu a fost promulgată încă, nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare o să o analizăm și o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv, dar până atunci, dacă nu avem autorizația de siguranță la incendiu eliberată de ISU, actul care completează documentele solicitate, stadionul rămâne închis", a subliniat Sava, la ședința CGMB, întrebat de jurnaliști în acest sens.

Cât privește copertina de la Arena Națională, edilul a precizat că au fost depuse toate documentele și s-au făcut și teste pentru a vedea dacă este rezistentă la foc. "Așteptăm să vedem ce rezultate sunt în urma testelor", a spus Răzvan Sava.
poza

Actualitate

Când vor fi gata lucrările la Arcul de Triumf. Anunțul făcut de primarul Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat că vineri seară a fost semnat un act adiţional în baza căruia asocierea de firme care realizează lucrări de consolidare, restaurare şi conservare la Arcul de...

28 Oct 2016  •  21:01

poza

Show

Mii de fotografii nud ale vedetelor de la Hollywood au ajuns pe net. Cine este în spatele poveștii

Ryan Collins, 36 de ani, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat că a spart conturile Google și Apple ale mai multor vedete, între 2012 și 2014. Rihanna, Avrila...

28 Oct 2016  •  20:23

sati