Antena 3 CNN Sport Off Sport Avocatul suspectului din Giurgiu: Clientul meu a încercat să se apere de atacul baschetbalistului

Avocatul suspectului din Giurgiu: Clientul meu a încercat să se apere de atacul baschetbalistului

Avocatul suspectului din Giurgiu: Clientul meu a încercat să se apere de atacul baschetbalistului
Sursa foto: Foto: Videonews
10 Oct 2011   •   12:51

Avocatul suspectului baschetbalistului american Chauncey Hardy, mort aseară la Giurgiu, susţine că clientul său a încercat doar să se apere şi că americanul l-ar fi atacat.

"Din ce am înţeles eu, a încercat să se apere efectiv de un atac al respectivului baschetbalist, de altfel şi diferenţa de talie este semnificativă între ei. Clientul meu are circa 1, 65 înălţime şi este destul de puţin solid. I-ar fi cerut sportivului să-i lase prietenii în pace, acesta nu a vrut", a declarat avocatul.

Suspectul s-a predat în cursul nopţii de duminică spre luni. Potrivit declaraţiilor procurorilor, acesta a recunoscut că l-a împins pe baschetbalist. Se pare că incidentul ar fi pornit de la o fată pe care victima a invitat-o la dans.

Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie.

 





×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close