Antena 3 CNN Sport Off Sport Balotelli „a comis-o” din nou: A jucat cinci minute în vechiul tricou al naţionalei Italiei

Balotelli „a comis-o” din nou: A jucat cinci minute în vechiul tricou al naţionalei Italiei

Balotelli „a comis-o” din nou: A jucat cinci minute în vechiul tricou al naţionalei Italiei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    16 Noi 2011   •   12:36

Mario Balotelli nu este doar un fotbalist foarte talentat, ci şi o sursă continuă de momente antologice. Cea mai recentă întâmplare care l-a avut ca protagonist pe atacantul lui Manchester City a avut loc în timpul amicalului Italia - Uruguay, disputat la Roma şi câştigat de sud-americani cu 1-0.

Cu ocazia partidei de pe Olimpico, echipa lui Cesare Prandelli a purtat pentru prima oară nile tricouri oferite de sponsorul tehnic al federaţiei italiene. Totuşi, în debutul părţii secunde, Balotelli a revenit pe teren purtând vechiul echipament, fiind observat în cele din urmă de arbitrul întâlnirii, care i-a cerut să-l schimbe în minutul 50.

Jucătorul de 21 de ani nu se află la prima ispravă de acest fel. În timpul sezonului trecut, în timp ce se încălzea alături de mai mulţi coechipieri de la Manchester City, fotbalistul italian a avut dificultăţi în a îmbrăca vesta de antrenament. Imaginile au apărut pe internet şi au devenit imediat un „hit”.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close