Antena 3 CNN Sport Off Sport Baschetbalistul american a murit din cauza unei răni provocate de căzătură

Baschetbalistul american a murit din cauza unei răni provocate de căzătură

Baschetbalistul american a murit din cauza unei răni provocate de căzătură
Sursa foto: Foto: www.dailmail.co.uk
10 Oct 2011   •   13:46

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit din cauza unei răni provocate de căzătură, potrivit unor surse. Medicii legişti au stabilit că baschetbalistul nu a murit în urma loviturii de pumn, ci în urma rănii provocate în urma căzăturii ca urmare a pumnului primit din partea agresorului.

Agresorul baschetbalistului a fost dus în faţa judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Agresorul baschetbalistului american Hardy Chauncey a fost reţinut, luni, de procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu, sub acuzaţiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, instanţa urmând să decidă dacă îl va aresta.

 

   
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, reţinerea şi totodată au pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul Ionuţ Adrian Tănăsoaia, în vârstă de 25 de ani, sub acuzaţiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Duminică, în jurul orei 3.30 în timp ce se afla într-un club din oraşul Giurgiu, Tănăsoia, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu pumnul în bărbie pe Hardy Chauncey, care în cădere s-a izbit cu capul de pardoseală, suferind leziuni traumatice craniene grave ce au condus la decesul acestuia.

Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie. Poliţiştii au audiat 20 persoane în acest caz.

Baschetbalistul american a ajuns în comă la spital după ce a fost snopit în bătaie într-un club din Giurgiu. Colegii cu care se afla în club au fost cei care au chemat imediat Ambulanţa.

Patroana echipei CSS Giurgiu acuză poliţiştii că nu şi-au făcut datoria în acest caz. Jucătorul Chauncey Hardy nu consumase alcool în barul din Giurgiu în care a fost agresat.

20 de persoane, dintre care colegi de-ai sportivului şi angajaţi ai clubului, unde a avut loc incidentul, au fost audiate până târziu în noapte. Potrivit GSP, principalul suspect face parte din clanul Butoane si este cunoscut sub porecla Gipsy.

Ambasada Americană a reacţionat în acest caz.

"Ambasada SUA repudiază actele de violenţă şi urmăreşte îndeaproape cazurile în care sunt implicaţi cetăţeni americani", au transmis oficialii americani într-un comunicat de presă.

Chauncey Hardy a înscris 22 de puncte şi a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara cu Dinamo Bucureşti, câştigat de echipa sa în prelungiri, cu scorul 91-86.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close