Antena 3 CNN Sport Off Sport Becali nu se bagă peste antrenori doar la fotbal: "I-am scris lui Halep înaintea meciului cu Şarapova şi i-am spus că ...”

Becali nu se bagă peste antrenori doar la fotbal: "I-am scris lui Halep înaintea meciului cu Şarapova şi i-am spus că ...”

Becali nu se bagă peste antrenori doar la fotbal: "I-am scris lui Halep înaintea meciului cu Şarapova şi i-am spus că ...”
Sursa foto: Foto colaj captura Antena 3
11 Oct 2017   •   12:20

Gigi Becali nu se bagă doar peste antrenorii pe care-i are la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut graniţa şi a "intervenit" peste antrenorii Simonei Halep, căreia i-a trimis mesaje înaintea meciurilor cu Şarapova şi Ostapenko.

"I-am scris lui Halep înainte de meciul cu Şarapova, că aveam oftică, şi i-am spus: «Ele dobândesc putere, au şi se pot antrena. Tu ai har, foloseşte-l. Altfel, dacă nu-l foloseşti, te bate». I-am dat două mesaje înainte de meciul cu Şarapova, i-am mai scris şi înainte de meciul cu aia (n.r. - Ostapenko), că m-am ofticat că a bătut-o la Roland Garros. I-am zis «Şi pe asta am oftică, bate-o şi pe asta. Foloseşte-ţi harul»", a spus Becali la DigiSport.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Gigi Becali maria sarapova
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close