Antena 3 CNN Sport Off Sport Becali şi Ronaldo sunt fraţi de sânge, în Franţa (VIDEO)

Becali şi Ronaldo sunt fraţi de sânge, în Franţa (VIDEO)

Becali şi Ronaldo sunt fraţi de sânge, în Franţa (VIDEO)
04 Mar 2009   •   17:33

Becali a devenit deja un brand în România, iar Ronaldo este un brand mondial, fie că este vorba despre numele superstarului de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, sau despre jucătorul care a scris istorie la FC Barcelona, şi nu numai. Ce au în comun cei doi? Aparent doar două lucruri: pasiunea pentru fotbal şi milioanele de euro. Într-un alt context însă cei doi sunt şi fraţi. Becali este cel mai tânăr dintre cei doi copii ai Lenuţei şi ai lui Marian, doi imigranţi români din Franţa. El suferă de o boală genetică la muşchi, iar condiţiile din tabăra nomadă nu sunt bune pentru el, dar nici pentru fratele său Ronaldo.

Banii le lipsesc, iar fotbalul este doar o joacă pentru ei, atunci când îşi permit o minge. Există totuşi ceva ce îi leagă pe părinţii lor de faimosul Gigi Becali, ingeniozitatea de a face bani. Dacă păstoritul şi imobiliarele sunt pentru un nivel mai avansat, Lenuţa şi Marian au apelat la alte şmecherii: spun că sunt din Bosnia, pentru că astfel câştigă mai mulţi bani decât dacă spun că aparţin unei ţări membre UE, sau vin în România (deobicei pe timpul iernii) şi primesc o indemnizaţie pentru cei doi copii.

Procedura este reluată an de an, ei driblând astfel legea din România precum Ronaldo îşi dribla adversarii din teren şi, chiar dacă nu devin milionari în euro precum Gigi Becali, asigurându-şi traiul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Ronaldo
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close