Antena 3 CNN Sport Off Sport Bernie Ecclestone, 85 ani, s-a căsătorit cu o braziliancă de 35 ani. Boss-ul F1 este la a treia căsnicie

Bernie Ecclestone, 85 ani, s-a căsătorit cu o braziliancă de 35 ani. Boss-ul F1 este la a treia căsnicie

Bernie Ecclestone, 85 ani, s-a căsătorit cu o braziliancă de 35 ani. Boss-ul F1 este la a treia căsnicie
27 Aug 2012   •   22:08

Administratorul drepturilor comerciale ale Campionatului Mondial de Formula 1, Bernie Ecclestone, în vârstă de 81 de ani, s-a căsătorit cu brazilianca Fabiana Flosi, 35 de ani, acesta fiind al treilea mariaj al omului de afaceri britanic.
   
Potrivit The Sun, ceremonia a avut loc în secret, în urmă cu două săptămâni, la cabana lui Ecclestone din staţiunea elveţiană Gstaad.
   
Bernie Ecclestone şi Fabiana s-au cunoscut în 2009, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, unde viitoarea sa soţie era prezentă în calitate de vicepreşedinte de marketing. Ei s-au logodit în luna aprilie.
   
Ecclestone a mai fost căsătorit de două ori, mai întâi în anii '50, cu Ivy Bamford, cu care are o fiică (Deborah), apoi timp de 24 de ani (1985-2009) cu fostul model croat Slavica Radici, cu care are două fete (Tamara şi Petra). Slavica şi cele două fiice ale sale se aflau la Los Angeles în momentul căsătoriei lui Ecclestone cu Fabiana.×
Subiecte în articol: Bernie Ecclestone
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine sunt românii care vor primi pensii mai mari cu 90% de la 1 septembrie
x close