Antena 3 CNN Sport Off Sport Bogdan Stancu, monitorizat de Inter?! Gigi Becali visează să-l vândă pentru 40 de milioane de euro

Bogdan Stancu, monitorizat de Inter?! Gigi Becali visează să-l vândă pentru 40 de milioane de euro

Bogdan Stancu, monitorizat de Inter?! Gigi Becali visează să-l vândă pentru 40 de milioane de euro
20 Iul 2009   •   16:14

Dacă îl va vinde în cele din urmă pe Zlatan Ibrahimovic la FC Barcelona, Massimo Moratti ar trebui poate să renunţe să îl includă şi pe Samuel Eto?o în tranzacţie, pentru că va avea nevoie de fiecare euro luat pe suedez pentru a achiziţiona ?cel mai de perspectivă jucător al Stelei?.

Conform Gazetei Sporturilor, Bogdan Stancu, în vârstă de 22 de ani, a fost recomandat de Giovanni Becali formaţiei Inter Milano. Noua ?perlă? a lui Gigi Becali l-ar putea înlocui în atacul formaţiei lui Jose Mourinho pe golgheterul din Serie A, însă preţul lui nu este unul foarte uşor de suportat de campioana Italiei. Gigi Becali vrea să îl vândă pe Stancu pentru 30-40 de milioane de euro, cu condiţia ca atacantul să înscrie 20 de goluri în acest sezon şi Steaua să ajungă departe în Europa. ?La 22 de ani, Bogdan are realizări incredibile! Am să-l vând cu bani mulţi, mai ales că este urmărit de un club mare din Europa unde antrenează Mourinho?, a spus Gigi Becali.

Speranţele lui Becali sunt contrazise însă de precedentele tranzacţii efectuate de patronul din Ghencea. Pe Rădoi a vrut să îl transfere pentru 15 milioane de euro şi a luat de la Al Hilal doar 6, ajutat în special de dorinţa lui Olăroiu de a se reuni cu fostul căpitan al Stelei. Dică era cotat la 6 milioane de euro şi a ajuns la Catania pe un milion, tot sub bagheta unui fost antrenor stelist, unde cu greu a prins echipa. Altfel, Goian, Ghionea şi Nicoliţă, vânduţi şi ei pe milioane bune prin toată Europa, sunt şi acum prezenţi în lotul Stelei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close