Antena 3 CNN Sport Off Sport Borcea l-a trădat pe finanţatorul Stelei: "Ce avion Gigi? Eu sunt aici! Sunt deja la Monte Carlo"

Borcea l-a trădat pe finanţatorul Stelei: "Ce avion Gigi? Eu sunt aici! Sunt deja la Monte Carlo"

Borcea l-a trădat pe finanţatorul Stelei: "Ce avion Gigi? Eu sunt aici! Sunt deja la Monte Carlo"
28 Aug 2009   •   16:19

Gigi Becali era joi seară fericit, după ce Steaua a obţinut a şasea victorie consecutivă în Europa League, şi mândru că fotbalul românesc este în creştere, după ce FC Timişoara, CFR Cluj, dar mai ales Dinamo s-au calificat şi ele în grupele competiţiei. După ce l-a pus la punct pe Horia Ivanovici, în direct la Digi Sport, enervat de un articol din Fanatik, Gigi Becali a revenit în direct la GSpTV, unde a avut un dialog spumos cu Cristi Borcea.

Finanţatorul Stelei i-a mărturisit acţionarului dinamovist că s-a bucurat pentru performanţa reuşită de alb-roşii, recunoscând că a privit meciul de la Liberec şi a ţinut cu echipa din Ştefan cel Mare. "Nu credeam niciodată să am emoţii şi să urlu pentru Dinamo. În seara asta mi s-a întîmplat. Eram toţi la bar acolo şi săream în sus, ţipam. Cum să ţin eu cu cehii? Aş fi fost o mare jigodie să ţin cu cehii", a spus Gigi Becali.

Şi pentru că îşi promiseseră să meargă împreună la tragerea la sorţi de la Monaco, Gigi Becali l-a întrebat pe oficialul dinamovist dacă a pregătit avionul. Surpriză, însă, pentru că Borcea a făcut o dezvăluire ce l-a lăsat pe Becali să privească tragerea la sorţi a grupelor la TV. "Ce avion Gigi? Eu sunt aici! Sunt deja la Monte Carlo", a declarat Borcea, care a glumit că îi va trimite un avion la scară.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Cristi Borcea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close