Antena 3 CNN Sport Off Sport Brazilia: Meci de fotbal jucat pe un teren pe jumătate inundat

Brazilia: Meci de fotbal jucat pe un teren pe jumătate inundat

Brazilia: Meci de fotbal jucat pe un teren pe jumătate inundat
17 Mar 2011   •   11:51

Brazilia va organiza Cupa Mondială din 2014, dar continuă să propună scene incredibile pe stadioanele sale. Cea mai recentă s-a petrecut într-un meci disputat între Itaperuna şi Aperibeense, contând pentru divizia a doua a campionatului Carioca. Partida s-a desfăşurat pe un teren pe jumătate inundat, iar ceea ce a rezultat cu greu poate fi numit fotbal.

În ciuda condiţiilor meteo total nepotrivite şi a unui gazon care semăna mai mult cu o piscină, arbitrul Carlos Torres Rafael Sampaio i-a forţat pe cei 22 de jucători să intre în teren, invocând faptul că nu există o altă dată valabilă pentru reprogramarea meciului.

Preşedintele celor de la Aperibeense s-a arătat dezgustat de această situaţie şi a anunţat că va protesta oficial la federaţia braziliană. „Nu a fost fotbal, ci polo. Nu se poate juca pe un astfel de teren, integritatea fotbaliştilor este pusă în pericol, La finalul meciului, jucătorii au avut nevoie să fie dezinfectaţi, pentru că au jucat într-un amestec de apă de pe stradă, apă din canalizare şi apă de ploaie”, a declarat Roginaldo Pontes.

În caz că mai are vreo importanţă, gazdele de la Itaperuna au câştigat partida cu scorul de 1-0.

 

×
Subiecte în articol: Brazilia inundatie ploaie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close