Antena 3 CNN Sport Off Sport Campioana Unirea Urziceni este "ultima fiţă" şi are imn o manea cântată de Copilul de Aur (VIDEO)

Campioana Unirea Urziceni este "ultima fiţă" şi are imn o manea cântată de Copilul de Aur (VIDEO)

Campioana Unirea Urziceni este "ultima fiţă" şi are imn o manea cântată de Copilul de Aur (VIDEO)
Sursa foto: copilul de aur
22 Iun 2009   •   19:08

Dan Petrescu se poate mândri că echipa sa a intrat, în sfârşit în categoria marilor echipe din România. De la Steaua şi Dinamo la Universitatea Craiova, toate echipele mari au în comun un lucru: maneliştii din toată ţara le cântă imnurile pe sute de lei la petreceri şi fac rime care mai de care mai "mirifice" cu nume de jucători, antrenori şi oficiali. Acum, şi Unirea Urziceni are un imn manelistic, cântat de Copilul de Aur!
Cum România este o ţară deloc străină de caracteristicile balcanice, imnul Unirii Urziceni nu putea să nu aibă un imn cu accente orientale. Doar conceptul "dragostei" lipseşte din această manea în care "duşmanii" lui Galamaz se prăpădesc de supărare atunci când îl văd la balon. Copilul de Aur îndrăzneşte chiar că îi facă tactica tehnicianului Dan Petrescu, stabilind clar traseul de pase la "Chelsea de Ialomiţa": de la Fernandes la Gomez, iar meritul este al "Bursucului".
Cum puteau să ia FC Timişoara şi Dinamo în faţa unei echipe atât de bine susţinută?

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close