Antena 3 CNN Sport Off Sport Campionul de tenis Horia Tecău, prima vizită ca ambasador UNICEF

Campionul de tenis Horia Tecău, prima vizită ca ambasador UNICEF

Campionul de tenis Horia Tecău, prima vizită ca ambasador UNICEF
de M.Z.    |    14 Iul 2017   •   13:30

Campionul de tenis Horia Tecău a vizitat pentru prima oară în calitate de Ambasador UNICEF o comunitate parte a proiectul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii. 

Horia Tecău a stat de vorbă cu autoritățile, a văzut cum se desfăşoară la nivel local activitatea asistenţilor sociali ai UNICEF şi a jucat tenis cu cei mici. 

Campionul de dublu-mixt de la Australian Open i-a învăţat pe copii cum să ducă o viaţă sănătoasă. Dealtfel, aceste acţiuni sunt frecvente la Centrul Comunitar, mulţumită micro-grantului oferit de UNICEF.

Horia Tecău, împreună cu echipa comunitară UNICEF, formată dintr-un asistent social, un asistent medical şi un consilier școlar, a vizitat și două familii defavorizate din Berești-Tazlău, Bacău, sprijinite prin intermediul proiectul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii.

Implicarea echipei comunitare UNICEF este apreciată şi de primarul localităţii, Dumitru Tulpan. Comuna Berești-Tazlău este una dintre cele 45 de comunități în care UNICEF testează programul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii.

×
Subiecte în articol: Horia Tecau UNICEF
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close