x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Campionul de tenis Horia Tecău, prima vizită ca ambasador UNICEF

de M.Z.   •   14 Iul 2017   •   13:30
Campionul de tenis Horia Tecău, prima vizită ca ambasador UNICEF 418

Campionul de tenis Horia Tecău a vizitat pentru prima oară în calitate de Ambasador UNICEF o comunitate parte a proiectul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii. 

Horia Tecău a stat de vorbă cu autoritățile, a văzut cum se desfăşoară la nivel local activitatea asistenţilor sociali ai UNICEF şi a jucat tenis cu cei mici. 

Campionul de dublu-mixt de la Australian Open i-a învăţat pe copii cum să ducă o viaţă sănătoasă. Dealtfel, aceste acţiuni sunt frecvente la Centrul Comunitar, mulţumită micro-grantului oferit de UNICEF.

Horia Tecău, împreună cu echipa comunitară UNICEF, formată dintr-un asistent social, un asistent medical şi un consilier școlar, a vizitat și două familii defavorizate din Berești-Tazlău, Bacău, sprijinite prin intermediul proiectul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii.

Implicarea echipei comunitare UNICEF este apreciată şi de primarul localităţii, Dumitru Tulpan. Comuna Berești-Tazlău este una dintre cele 45 de comunități în care UNICEF testează programul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii.

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati