Antena 3 CNN Sport Off Sport Cassano a fost operat pe cord. Intervenţia a durat 35 de minute şi a decurs bine

Cassano a fost operat pe cord. Intervenţia a durat 35 de minute şi a decurs bine

Cassano a fost operat pe cord. Intervenţia a durat 35 de minute şi a decurs bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Noi 2011   •   12:05

Antonio Cassano a suferit vineri dimineaţă o operaţie pe cord pentru corectarea unei malformaţii congenitale. Intervenţia a fost realizată de profesiorul Mario Carminati, a durat aproximativ 35 de minute şi a decirs fără probleme.

 
Atacantul lui AC Milan se afla în spital încă de sâmbătă noapte, după ce a acuzat tulburări de echilibru, vedere şi vorbire în timpul revenirii echipei sale de la Roma, unde rossonerii se impuseseră cu 3-2.
 
Iniţial s-a crezut că a fost vorba despre un accident vascular cerebral, însă analizele ulterioare au arătat că problemele jucătorului de 29 de ani au fost provocate de un cheag de sânge care a obturat irigarea normală a creierului.
 
Malformaţia de care a suferit internaţionalul italian se numeşte „foramen oval deschis” şi este o mică gaură în inimă care afectează fluxul sanguin dinspre atriul drept către cel stîng, provocînd, în funcţie de diferenţa de presiune, turbulenţe şi mici cheaguri.
 
După intervenţia chirurgicală care a avut loc la o clinică din Milano, Cassano se simte bin, primind chiar şi vizita câtorva coechipieri. Jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a urmări de pe stadion meciul echipei sale împotriva Cataniei din acest weekend, dar medicii i-au interzis acest lucru, urmând să fie ţinut sub observaţie în spital până luni.
 
Cassano va lua o pauză de cel puţin patru luni înainte de a reveni pe teren, cariera sa nefiind pusă în pericol.
 

×
Subiecte în articol: AC Milan Milano
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close