x close

Cătălina Ponor se retrage din gimnastică. Mesajul emoționant pe care sportiva l-a transmis

05 Oct 2017   •   10:39
Cătălina Ponor se retrage din gimnastică. Mesajul emoționant pe care sportiva l-a transmis  Foto: Catalina Ponor/Facebook

Cătălina Ponor a anunțat că se retrage din gimnastică. Sportiva și-a anunțat retragerea din activitate, la 30 de ani, după ce a ratat calificarea în finalele de la bârnă și sol, miercuri, la Campionatele Mondiale de la Montreal.

”Sunt mândră de tot ce am realizat și tot ce am sacrificat pentru acest sport, pe care l-am iubit și îl iubesc în continuare, cu bune, cu rele, cu suișuri și coborâșuri. Îmi este greu să mă despart de ceva ce am făcut cu pasiune, dăruire, devotament, dar la un moment dat toate se opresc. Din cauza sănătății, care se cam joacă cu mine, și din cauza vârstei la care am ajuns, am decis să spun Stop! Îmi voi termina anul cu concursurile mici care au mai rămas și demonstrațiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieții, tot pe lângă sport, dar altfel, în ideea de a ajuta în continuare gimnastica”, a fost mesajul transmis de Ponor prin intermediul Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:

sportiva gimnastica campioana mesaj retragere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati