Antena 3 CNN Sport Off Sport Caz revoltător la Wimbledon. O jucătoarea a fost amenințată chiar înaintea meciului: ”Dacă nu câștigi, nu mai prinzi Crăciunul”

Caz revoltător la Wimbledon. O jucătoarea a fost amenințată chiar înaintea meciului: ”Dacă nu câștigi, nu mai prinzi Crăciunul”

Caz revoltător la Wimbledon. O jucătoarea a fost amenințată chiar înaintea meciului: ”Dacă nu câștigi, nu mai prinzi Crăciunul”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iul 2017   •   10:50

Jucătoarea de tenis, de origină cehă, Barbora Strycova a avut emoții mari înainte de primul tur de la Wimbledon. Aceasta a fost agresată verbal de un spectator în drumul ei spre teren. Tenismena a raportat incidentul, iar organizatorii au anunţat că au deschis o anchetă încă de miercuri.

Potrivit Digisport.ro, Barbora Strycova a căzut ”pradă” unui spectator care a acostat-o înaintea meciului din primul tur, pe care l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Veronicăi Cepede din Paraguay. 

”Dacă nu câştigi, vin după tine! Nu mai prinzi Crăciunul! Am pariat o mulţime de bani pe tine”, au fost ameninţările incredibile ale bărbatului.

Jucătoarea s-a arătat extrem de afectată de incidentul prin care a trecut. 

”Am intrat pe teren foarte stresată! Acel om purta un tricou verde, avea barbă şi era tuns scurt. Nu vreau să mă plâng, dar trec printr-o situaţie foarte neplăcută. Mi-au fost adresate nişte cuvinte dezgustătoare”, s-a plâns Strycova prin intermediul unei rețele de socializare.

×
Subiecte în articol: Wimbledon jucatoare meci amenintare emotii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close