Antena 3 CNN Sport Off Sport Ce s-a întâmplat ieri în curtea de judecată în care era anchetat cazul lui Pistorius. Procurorul a încremenit când a fost întrebat asta

Ce s-a întâmplat ieri în curtea de judecată în care era anchetat cazul lui Pistorius. Procurorul a încremenit când a fost întrebat asta

Ce s-a întâmplat ieri în curtea de judecată în care era anchetat cazul lui Pistorius. Procurorul a încremenit când a fost întrebat asta
de O.P.    |    21 Feb 2013   •   09:13

Parchetul sud-african a anunţat, miercuri, că nu poate confirma faptul că produsele găsite la domiciliul lui Oascar Pistorius, campionul paralimpic acuzat că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor, sunt seringi şi testosteron, un produs dopant.

"Nu putem spune ce este. Nu putem confirma şi nici nega înaintea analizei ştiinţifice", a declarat Medupe Simasiku, purtătorul de cuvânt al parchetului sud-african. "Am găsit două cutii de testosteron şi seringi în camera lui Pistorius" , a afirmat cu câteva ore în urmă un anchetator în faţa tribunalului din Pretoria, unde a compărut sportivul.

Mai mult, în timpul interogatoriului, avocatul apărării l-a chemat în boxă şi pe procurorul care se ocupă de acest caz, care, potrivit unor informaţii ieşite la iveală ieri, ar fi la rândul său acuzat de faptul că ar fi tras din greşeală mai multe focuri de armă asupra unei persoane.

Oscar Pistorius s-a prezentat, miercuri dimineaţă, din nou în faţa magistraţilor de la tribunalul din Pretoria, în a doua zi a "pre-procesului" în care se va decide dacă sportivul va fi sau nu eliberat pe cauţiune. Conform Parchetului, audierile ar putea dura până vineri.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius, acuzat de crimă cu premeditare, a negat faptul că ar fi avut intenaţia să o ucidă pe prietena sa, Reeva Steenkamp, într-o declaraţie citită de avocatul său, marţi, în cadrul audierilor legate de cererea sportivului de a fi eliberat pe cauţiune. Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de miercuri spre joi.

Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fost fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud. Pistorius a intrat în istoria atletismului mondial la JO de la Londra, când a devenit primul alergător cu ambele picioare amputate care a concurat în competiţiile olimpice rezervate sportivilor fără dizabilităţi.

El a ajuns în semifinalele probei de 400 de metri. La câteva zile după JO de la Londra, Pistorius şi-a păstrat titlul la Jocurile Paralimpice în aceeaşi probă. La Beijing, el a fost triplul campion la 100, 200 şi 400 de metri. În palamaresul său, figurează şase tiluri de campion la Jocurile Paralimpice, o medalie de argint şi una de bronz.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close