Antena 3 CNN Sport Off Sport Ce spune presa internațională despre retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

Ce spune presa internațională despre retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

Ce spune presa internațională despre retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor
19 Oct 2018   •   08:50

Vestea că Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor a făcut repede înconjurul lumii, absenţa româncei fiind o pierdere importantă pentru iubitorii tenisului.

BBC: Ocupanta locului 1 în clasamentul WTA s-a retras de la Turneul Campioanelor, unde premiile totale sunt de 7 milioane de dolari. Cauza retragerii e o accidentare la spate suferită, luna trecută, la Wuhan. 

The Telegprah: Tenismena din România, care şi-a asigurat deja prima poziţie în clasamentul WTA pentru restul anului, a decis să pună sănătatea pe primul loc şi să nu participe la Turneul Campioanelor. 

L'Equipe: După ce la începutul săptămânii s-a retras de la Moscova, Simona Halep, accidentată la spate, a fost forţată să renunţe şi la Turneul Campioanelor. 

WTA Tennis: Din cauza accidentării suferite în septembrie la Wuhan şi diagnosticată apoi cu o hernie de disc, Simona Halep a zburat la Singapore cu speranţa că va putea juca, dar a fost nevoită să se retragă joi. Halep pune punct astfel celui mai bun sezon din carieră în care a câştigat primul ei Grand Slam.

Sursa: adevarul.ro.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close