Antena 3 CNN Sport Off Sport Cei cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţiştii bulgari, au fost eliberaţi. Vezi ce amenzi au primit

Cei cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţiştii bulgari, au fost eliberaţi. Vezi ce amenzi au primit

Cei cinci suporteri stelişti, reţinuţi de poliţiştii bulgari, au fost eliberaţi. Vezi ce amenzi au primit
Sursa foto: Foto: captura sportal.bg
26 Aug 2011   •   20:17

Cei cinci suporteri stelişti reţinuţi de poliţiştii bulgari înaintea şi în timpul meciului ŢSKA Sofia - Steaua Bucureşti au fost lăsaţi să plece.

Patru dintre ei au fost amendaţi cu câte 150 de euro, iar unul dintre ei cu 200 de euro.

Poliţia bulgară a reţinut cinci suporteri români înaintea şi în timpul meciului dintre TSKA Sofia şi Steaua Bucureşti, din cadrul manşei secunde a play-off-ului competiţiei Europa League la fotbal, potrivit Agerpres.

Doi dintre suporteri au fost reţinuţi înainte de startul meciului, după ce poliţiştii au găsit o petardă asupra unuia dintre ei.Cel de-al doilea a aruncat cu o sticlă spre o maşină a poliţiei. Alţi şase suporteri români au fost împiedicaţi să intre la stadion pentru că se aflau în stare de ebrietate.

De asemenea, trei stelişti au fost reţinut de poliţişti pentru incidentul din minutul 57 al partidei, când jocul a fost oprit din cauza unor petarde aruncate de fanii echipei româneşti spre jucătorii lui ŢSKA.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close