Antena 3 CNN Sport Off Sport Cine râde la urmă, râde mai bine: Bucurie prematură a unui portar din Italia

Cine râde la urmă, râde mai bine: Bucurie prematură a unui portar din Italia

Cine râde la urmă, râde mai bine: Bucurie prematură a unui portar din Italia
09 Iun 2011   •   11:49

Unul dintre clişeele din lumea fotbalului spune că „mingea e rotundă”. Ceea ce înseamnă că se învârte. Iar câteodată, te mai şi păcăleşte. Un lucru pe care cu siguranţă l-a aflat şi portarul echipei de amatori Dro, din Italia.

Barajul e promovare în categoria Eccellenza, disputat între Termeno şi Dro, a avut nevoie de lovituri de la 11 metri pentru desemnarea învingătoarei. La una dintre execuţii, Michael Palma, jucător la Termeno, a tras puternic în transversală, iar mingea a luat înălţime. Portarul nu a mai aşteptat ca balonul să revină pe gazon şi a sprintat pentru a-şi exprima bucuria. Se va dovedi o decizie prematură.

Mingea a revenit pe gazon şi s-a scurs uşor în poartă, iar arbitrul a validat golul, spre disprarea celor de la Dro şi spre bucuria lui Palma, care a avut grijă să-i amintească portarului care celebra deja ratarea că cine râde la urmă, râde mai bine.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Dro avea să piardă în cele din urmă ocazia de a promova, în urma loviturilor de departajare.

 

×
Subiecte în articol: promovare baraj penalty
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close