Antena 3 CNN Sport Off Sport Cornel Dinu şi-a neglijat tratamentul, este deshidratat şi rămâne internat cel puţin până luni

Cornel Dinu şi-a neglijat tratamentul, este deshidratat şi rămâne internat cel puţin până luni

Cornel Dinu şi-a neglijat tratamentul, este deshidratat şi rămâne internat cel puţin până luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Sep 2012   •   22:00

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, şi-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat şi va rămâne internat la Floreasca, pentru investigaţii şi reechilibrare, cel puţin până luni, au declarat, duminică seară, surse medicale citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Dinu a acuzat şi o stare lipotimică şi i se fac perfuzii, pentru a fi hidratat.
   
Administratorul delegat al FC Dinamo se află într-un salon al Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Floreasca, unde va rămâne sub observaţie. Totodată, medicii îi fac lui Dinu mai multe analize şi investigaţii.
   
Cornel Dinu a fost transportat, duminică după-amiază, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală şi internat în Clinica de chirurgie cardiovasculară, după ce a acuzat o stare de rău şi a sunat la ambulanţă.
   
Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, că Dinu a fost adus la spital cu o ambulanţă SMURD şi internat în secţia condusă de medicul Şerban Brădişteanu, cel care l-a operat anterior din pricina problemelor cardiace.
   
În 12 august 2011, Dinu (64 de ani) a fost supus la Floreasca unei intervenţii de by-pass coronarian. Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.
   
În 19 iulie 2011, administratorul delegat al FC Dinamo a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.
   

×
Subiecte în articol: Cornel Dinu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close