Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristi Chivu s-a prezentat lunea aceasta în faţa judecătorilor din Bucureşti

Cristi Chivu s-a prezentat lunea aceasta în faţa judecătorilor din Bucureşti

Cristi Chivu s-a prezentat lunea aceasta în faţa judecătorilor din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Sep 2011   •   20:14

Cristi Chivu a dat lunea aceasta ochii cu judecătorii bucureşteni. Citat de patru ori în procesul transferurilor frauduloase, Chivu a stat doar câteva momente. A rugat instanţa să nu îl ţină mult fiindcă are o întâlnire importantă cu mama sa. Dacă nu venea nici acum, fostul căpitan al naţionalei risca sa fie adus în faţa judecătorului cu mascaţii.

Judecătorii l-au chemat de patru ori, dar fostul căpitan a avut de fiecare dată altă treabă, aşa că magistraţii i-au trimis poliţia la uşă.

Alături de el, impresari, patroni de cluburi sau jucători, cu toţii au venit să explice sume mari de bani neraportate în urma unor transferuri de jucători în străinătate. Prejudiciul se ridică la 12 milioane de euro, ceea ce înseamnă un fleac, dacă stăm să calculăm averile celor implicaţi.

Atâtea vedete pe metru pătrat i-au luat prin surprindere chiar şi pe magistraţi. Fiecare a luat câte o amintire, să arate prietenilor.

Ajuns în faţa judecătorului, Cristi Chivu a cerut să fie audiat cât mai repede. Declaraţia fotbalistului în faţa magistraţilor a fost scurtă.

Început acum trei ani, procesul este departe de final. Dosarul transferurilor conţine nume grele din fotbalul românesc: Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gigi Neţoiu şi Cristi Borcea.

 




×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close