x close

Cristi Chivu şi soţia au devenit naşii Mariei, fetiţa lui Daniel Niculae. Vezi imagini de la botez

de Antena3.ro    |    14 Noi 2011   •   17:03
Cristi Chivu şi soţia au devenit naşii Mariei, fetiţa lui Daniel Niculae. Vezi imagini de la botez 429 Foto: Intact Images

Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina, au devenit luni părinţi. Părinţii spirituali ai Mariei. Daniel Niculae şi-a botezat fiica la biserica Sfântul Gheorghe din Capitală. Atât părinţii, cât şi naşii, au cerut discreţie. Micuţa Maria s-a comportat însă ca o adevărată vedetă.

Primii au sosit la biserică naşii. Cristi şi Adelina au venit însoţiţi de cea mai mare dintre fiicele lor, Natalia.

Elegantă, într-o ţinută asemănătoare cu a mamei, Natalia a atras atenţia imediat. Şi, chiar dacă nu a împlinit încă 3 ani, a stat cuminte până când viitoarea fină a intrat în biserică.

Apoi timp de câteva zeci de minute a privit liniştită cum Maria stă la loc de cinste în braţele Adelinei.

Relaxată şi deloc tulburată de botez, Maria s-a comportat la rândul ei ca o adevărată vedetă. A privit atent la camerele de luat vederi şi nu s-a speriat nici când a văzut de aproape microfoanele.

Emoţionat, Daniel Niculae a recunoscut că l-a ales naş pe fostul căpitan al Naţionalei pentru că are experienţă în domeniu... şi are numai de învăţat de la el.

Cristi şi Adelina au şi ei deja două fetiţe: pe Natalia şi pe Anastasia care a împlinit pe 4 noiembrie un an. După botez şi finii, şi naşii s-au retras la un restaurant din capitală. 

 
Get Adobe Flash player
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati