Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristian Chivu face declarații cutremurătoare: ”E cumplit să ştii că ţi se taie pielea capului. Am rămas cu sechele”

Cristian Chivu face declarații cutremurătoare: ”E cumplit să ştii că ţi se taie pielea capului. Am rămas cu sechele”

Cristian Chivu face declarații cutremurătoare: ”E cumplit să ştii că ţi se taie pielea capului. Am rămas cu sechele”
Sursa foto: Foto: Cristian Chivu/ Facebook
02 Iun 2017   •   11:51

Cristian Chivu s-a retras din activitatea competițională acum trei ani și a făcut declarații cu privire la momentele dificile prin care a trecut după accidentarea cumplită pe care a suferit-o la cap.

"Au fost momente îngrozitoare. Prima operaţie mi-a salvat viaţa. După acel cumplit accident era să mor. Norocul meu e că am fost la Verona, unde este o clinică extraordinară. Am avut un hematom, braţul stâng mi-a fost paralizat câteva săptămâni. M-au operat, iar apoi m-au mutat la Milano", a afirmat Chivu pentru Dolce Sport. 

"Zi de zi am făcut teste. Nu s-a pus problema de efecte secundare, de epilepsie. Când îţi deschide cutia craniană, există riscuri foarte mari să ai atacuri de epilepsie. Din fericire, n-am avut niciodată. Şi-au dat seama apoi că, dacă vreau să mai joc fotbal, trebuie să mă operez din nou. Le-am spus că mai bine mă las de fotbal. Am stat o oră până să mă hotărăsc. E ceva cumplit să ştii că ţi se taie pielea capului.Am rămas cu sechele, nu e uşor. Când îţi vezi moartea în faţă, nu mai poţi fi acelaşi om. Am avut un şoc. Când mergeam în deplasări, mă uitam dacă au spitale de neurochirurgie. Când dădeam cu capul în minge îmi paraliza toată partea stânga", a încheiat fostul fotbalist.  
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close