Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristiano Ronaldo, criticat de presă şi de fani în China: „Este egoist şi arogant”

Cristiano Ronaldo, criticat de presă şi de fani în China: „Este egoist şi arogant”

Cristiano Ronaldo, criticat de presă şi de fani în China: „Este egoist şi arogant”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    04 Aug 2011   •   12:30

Jurnaliştii şi fanii chinezi s-au supărat pe Cristiano Ronaldo, după prestaţia portughezului la o conferinţă de presă susţinută în oraşul Guangzhou, acolo unde Real Madrid a disputat o partidă amicală.

 
Întotdeauna pare egoist şi arogant. Comportamentul său nu îi creează o imagine bună în China”, a spus Yan Qiang, vicepreşedinte al Titan Media, pentru AFP.
 
Cristiano Ronaldo a răspuns monosilabic şi plictisit la întrebările adresate de către jurnaliştii chinezi la conferinţa de presă de marţi, iar reacţiile nu au întârziat.
 
Este adevărat că întrebările nu au avut prea multă legătură cu fotbalul, însă fanii chinezi sunt diferiţi faţă de cei din Europa. Oamenii de aici sunt mai interesaţi de viaţa privată a idolilor pe care îi au”, a explicat Yan.
 
Întrebat de starea fizică în se află coechipierul său Kaka, brazilianul având probleme cu accidentările în sezonul precedent, Ronaldo s-a mulţumit să spună doar „Perfectă!”.
 
Ziariştii chinezi au încercat să detensioneze atmosfera şi l-au întrebat pe starul madrilenilor dacă obişnuieşte să-i schimbe scutecele fiului său. Deloc amuzat, portughezul a răspuns: „Bineînţeles! Este normal pentru un tată să schimbe scutecele copilului”.
 
Reprezentanţii presei au fost curioşi să afle dacă Ronaldo ia în calcul ca într-o zi să revină la Manchester United. Nici de această dată lusitanul nu a oferit un răspuns pe placul jurnaliştilor: „Poate, de ce nu? Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla”. 
 
În final, întrebat ce părere are despre Guangzhou, fostul Balon de Aur a spus că „Este foarte cald”.
 
Nu doar jurnaliştii au fost nemulţumiţi de felul în care Ronaldo s-a comportat la conferinţa de presă. „Nu ştiu dacă poate câştiga titlul de jucătorul anului, dar cu siguranţă poate fi condamnat pentru felul în care s-a purtat”, a scris un fan, pe unul dintre cele mai accesate site-uri de sport din China, în timp ce un altul a notat: „Poate trebuie să-şi angajeze câţiva oameni care să-l înveţe cum să se comporte cu media”.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close