Cristiano Ronaldo, gest emoţionant pentru un fan bolnav de cancer

de A.M    |    07 Ian 2014   •   18:58
Cristiano Ronaldo, gest emoţionant pentru un fan bolnav de cancer

Cristiano Ronaldo a oferit o lecţie emoţionată de umanitate. Acesta a avut un invitat special la meciul cu cu Celta Vigo de aseară, în sectorul VIP.

Tânărul bolnav de cancer a urmărit meciul de tribuna oficială, iar după ce  marcat unul dintre goluri, starul portughez i-a dedicat reuşita tânărului.

Ronaldo a auzit de drama prin care trece tânărul Jorge, diagnosticat cu cancer în luna septembrie, şi i-a trimis o fotografie cu autograf, după care l-a invitat la meci împreună cu familia lui.

Tânărul a fost tuns chiar la fel ca şi idolul lui înainte de începe chimioterapia.

"A fost un vis devenit realitate şi vreau să îi mulţumesc pentru ce a făcut. Am fost extrem de emoţionat şi am crezut că nu o să mi se întâmple tocmai mie. Am stat în tribuna VIP alături de familia sa . Mi-a atras atenţia băiatul lui, care este foarte inteligent şi politicos. A fost incredibil", a spus băiatul blonav după  meci.
 
Mama lui Jorge a fost extrem de emoţionată de gestul pe care l-a făcut fotbalistul: " Nu am cuvinte cât de recunoscătoare îi sunt lui Cristiano pentru ceea ce a făcut pentru fiul meu. Este un om special. Într-adevăr un înger.Eu şi familia mea nu vom uita niciodată ceea ce a făcut. Oamenii pot spune ceea ce vor, dar el este un înger. Mulţumesc pentru tot, Cristiano!".

Parteneri
x close