Antena 3 CNN Sport Off Sport Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau încă din 2012

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau încă din 2012

La câteva ore după accidentul tragic de elicopter în urma căruia Kobe Bryant și-a pierdut viața, pe internet a început să circule un clip video cu un desen animat realizat în 2017, dar şi un mesaj pe Twitter, care prevesteau parcă vestea tragică.

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau încă din 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    27 Ian 2020   •   15:08

Ceea ce șochează este tematica videoului: în respectiva animație, fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant era victima unui accident de elicopter, exact cauza din care a murit pe 26 ianuarie 2020, potrivit gsp.ro. Pe Twitter, numeroși utilizatori au catalogat clipul drept un „fake news”, în timp ce alții au început să creioneze teorii ale conspirației. 

 

Moartea lui Kobe Bryant a fost prevestită şi de un fan al său care, în noiembrie 2012, a postat un mesaj sumbru pe twitter: „Kobe își va găsi sfârșitul într-un elicopter prăbușit”.

Kobe Bryant, 41 de ani, se afla alături de alte patru persoane, printre care și fiica sa de 13 ani, când, din motive necunoscute încă, elicopterul său privat s-a prăbușit. 
 

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close