Antena 3 CNN Sport Off Sport Dan Petrescu, mesaj surprinzător după ce adversarii CFR-ului au acuzat Clujul de jocuri de culise: ”Mi-e silă și greață. Îmi vine să plec”

Dan Petrescu, mesaj surprinzător după ce adversarii CFR-ului au acuzat Clujul de jocuri de culise: ”Mi-e silă și greață. Îmi vine să plec”

Dan Petrescu, mesaj surprinzător după ce adversarii CFR-ului au acuzat Clujul de jocuri de culise: ”Mi-e silă și greață. Îmi vine să plec”
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
12 Aug 2017   •   19:01

Dan Petrescu a venit cu un mesaj surprinzător, după ce adversarii CFR-ului din acest sezon au acuzat arbitrajul din meciurile cu clujenii.

Potrivit Prosport, CFR Cluj a avut un parcurs aproape perfect de la începutul sezonului, ocupă locul secund în clasament, cu acelaşi număr de puncte ca liderul FC Botoşani, dar adversarii au acuzat arbitrajul în meciurile cu clujenii.

Dinamoviştii au sărit ca arşi, la utimul meci, după ce CFR-ului i-a fost acordat un penalty pentru un presupus henţ la Ionuţ Nedelcearu.

Ultimele evenimente l-au făcut pe Dan Petrescu că spună că îşi doreşte să plece din România, după ce a semnat în vară cu CFR: 
"Dacă CFR nu avea puncte nu mai vorbea nimeni. Dar CFR are puncte şi a început să ne atace lumea. O să-mi apăr mereu echipa! Am văzut atacuri incredibile din partea unor oameni la care nu mă aşteptam. Mi-e silă şi greaţă de acei oameni care ne atacă! Să-şi vadă de meseria lor, de munca şi echipa lor. Noi nu atacăm pe nimeni. Dacă ei cred că doar arbitrii au câştigat e problema lor, jucătorii mei s-au dăruit. Sunt convins că arbitrii vor încerca să fluiere ce vor adversarii şi uite aşa... Aşa este România şi asta se creează în jurul CFR-ului. Să vină străinii să ne arbitreze, să nu mai fie interpretări. Îmi vine să plec iar în altă parte după ce m-am întors în ţară", a declarat Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu mesaj CFR
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close