Antena 3 CNN Sport Off Sport Dat dispărut de colegi după un mini-maraton, N'Doye şochează: Am fost să văd oraşul. Braşov e un city minunat

Dat dispărut de colegi după un mini-maraton, N'Doye şochează: Am fost să văd oraşul. Braşov e un city minunat

Dat dispărut de colegi după un mini-maraton, N'Doye şochează: Am fost să văd oraşul. Braşov e un city minunat
16 Ian 2010   •   11:57

A doua zi de cantonament a dinamoviştilor la Poiana Braşov a avut parte de o întâmplare stranie. Cornel Ţălnar i-a scos pe elevii săi la o alergare de 10 kilometri prin pădure, la 8 dimineaţa, însă la finalul acestui mini-maraton a constatat că Ousmane N'Doye lipseşte.

N'Doye se afla într-un grup mai mare din care mai făceau parte Ionel Ganea, Daminuţă, Cristi Munteanu şi Claudiu Niculescu. Ganea a ajuns penultimul, dar N'Doye nu şi-a mai făcut apariţia şi i-a determinat pe oficialii dinamovişti să ceară ajutorul salvamontiştilor. Preparatorul fizic şi masorul au plecat şi ei imediat după senegalez, dar eforturile lor au fost în zadar, informează Gazeta Sporturilor.

După mai bine de o oră, coşmarul lui N'Doye a luat sfârşit, fotbalistul dinamovist întorcându-se singur la hotelul "câinilor". El chiar s-a amuzat când a auzit că antrenorii s-au speriat şi l-au dat dispărut. "Nu m-am rătăcit, am fost să văd oraşul, Braşovul e un city minunat! Îmi place la munte, nu înţeleg de ce s-a panicat lumea! Nu era nevoie de salvamontişti, s-au deranjat degeaba. Cum să mă amendeze? Îi amendez eu pe ei!", a declarat N'Doye.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti poiana brasov
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close