Antena 3 CNN Sport Off Sport Denis Alibec a rămas șocat! Și-a găsit bolidul de zeci de mii de euro vandalizat. Mesaj tulburător găsit pe parbriz

Denis Alibec a rămas șocat! Și-a găsit bolidul de zeci de mii de euro vandalizat. Mesaj tulburător găsit pe parbriz

Denis Alibec a rămas șocat! Și-a găsit bolidul de zeci de mii de euro vandalizat. Mesaj tulburător găsit pe parbriz
Sursa foto: Foto: GSP
15 Apr 2017   •   18:10

Denis s-a trezit ieri dimineață cu un mesaj scris cu ruj pe parbrizul mașinii sale, un Porsche Cayenne GTS 2013, scrie GSP.

Jucătorii vicecampioanei au avut liber câteva zile din partea lui Laurențiu Reghecampf, dar lui Denis Alibec nu i-au priit deloc!

Fotbalistul de 26 de ani a avut parte de un incident neplăcut ieri dimineață. Ajuns în parcarea complexului din Băneasa, acolo unde și-a cumpărat recent un apartament, Denis și-a găsit mașina vandalizată.

"Pe tot parbrizul bolidului său de lux era scris cu ruj roșu mesajul CURVAR! Mai mult, persoana care i-a vandalizat mașina atacantului i-a pus acestuia pe parbriz și mai multe bucăți de brânză", spun sursele ziarului.

Fotbalistul n-a depus plângere la poliție, deci persoana care i-a produs paguba nu va avea de suferit, chiar dacă era ușor de identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Alibec își achiziționase mașina în urmă cu un an, fiind un Porsche Cayenne GTS 2013, care ajunge la 100 de km/h în doar 5,4 secunde, SUV de lux, care are şi forţă,  fără să fie neapărat un bolid focos.

×
Subiecte în articol: Denis Alibec masina vandalizat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close