Antena 3 CNN Sport Off Sport Dezvăluiri incredibile în scandalul de viol al lui Ronaldo. Scrisoarea pe care starul lui Real Madrid o vrea distrusă!

Dezvăluiri incredibile în scandalul de viol al lui Ronaldo. Scrisoarea pe care starul lui Real Madrid o vrea distrusă!

Dezvăluiri incredibile în scandalul de viol al lui Ronaldo. Scrisoarea pe care starul lui Real Madrid o vrea distrusă!
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristiano Ronaldo
19 Apr 2017   •   19:25

Cotidianul german Der Spiegel publică câteva fragmente din scrisoarea în care celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo este acuzat că a violat o tânără din SUA, într-un hotel din Las Vegas.

Potrivit Der Spiegel, o copie a scrisorii a apărut în cadrul documentelor din Footbal Leaks și scoate la iveală o latură întunecată a fotbalistului lui Real Madrid.

Violul ar fi avut loc în 12 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas, unde tânăra Susan K l-a cunoscut pe Ronaldo în cadrul unei petreceri la care a luat parte.

În scrisoarea adresată lui Ronaldo, redactată la un an de la incident, Susan K. descrie evenimentele care ar fi avut loc în dormitorul lui Ronaldo în acea noapte.

În scrisoare, Susan pretinde că a fost violată de Ronaldo. „Ai sărit pe mine din spate”, scrie aceasta, „cu un rozariu alb pe gât !! Ce ar crede Dumnezeu despre asta!! Ce ar crede Dumnezeu despre tine!!”. Acesta povestește că a ajuns în apartamentul lui Ronaldo împreună cu o prietenă, după ce i-a dat numărul ei de telefon fotbalistului.

Acolo, Ronaldo și prietenii lui le-au invitat în jacuzzi. Pentru că nu avea un costum de baie la ea, acesta s-a oferit să-i dea unul, însă a urmărit-o în timp ce se schimba și a sărutat-o, apoi a urmat violul. 

Tânăra a povestit că a țipat și l-a implorat să se oprească, însă el a așezat-o pe pat și a violat-o.

”Niciodată n-am fost atât de speriată în viața mea“, a mai scris aceasta în scrisoare.

Potrivit jurnaliștilor germani,Susan K ar fi depus chiar și o plângere la poliție în dimineața zilei următoare, în care l-a descris pe agresor drept un sportiv.

Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte este aproape imposibil de aflat acum, având în vedere că avocații lui Ronaldo și cei ai victimei s-ar fi înțeles pentru suma de 375.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close