Antena 3 Sport Off Sport Dinu Gheorghe revine la conducerea FC Rapid

Dinu Gheorghe revine la conducerea FC Rapid

de G.S.    |    24 Mar 2012   •   14:19
Dinu Gheorghe revine la conducerea FC Rapid
Sursa foto: Foto: Agerpres

Dinu Gheorge revine în conducerea FC Rapid, în funcţia de adminsitrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon, conform omului de afaceri George Copos, citat de Mediafax.

"Am convenit cu domnul Dinu Gheorghe să vină lângă Rapid în funcţia de administrator delegat pe o peroadă limitată, mai exact între 23 martie şi 23 mai 2012. Între noi este o prietenie prea lungă pentru a nu putea să trecem peste ce s-a întâmplat în tur. Eu nici măcar nu am fost supărat pe dânsul", a arătat Copos.

Dinu Gheorghe are ca obiectiv obţinerea unui loc de cupă europeană şi câştigarea Cupei României.

"Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat că împreună cu Răzvan Lucescu pot să îşi îndeplinească obiectivele, participarea în Liga Europa şi câştigarea Cupei României. Dânsul consideră că rezultatele din ultimele partide sunt nişte accidente şi împreună cu antrenorul poate găsi soluţiile pentru ieşirea din această perioadă", a explicat Copos.

Dinu Gheorghe a activat la FC Rapid ca preşedinte executiv până în luna octombrie a anului trecut când în această funcţie a fost numit Constantin Zotta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close