Antena 3 CNN Sport Off Sport Doamnele Borcea, actuala şi fosta, au fost faţă în faţă pe holurile Spitalului Floreasca

Doamnele Borcea, actuala şi fosta, au fost faţă în faţă pe holurile Spitalului Floreasca

Doamnele Borcea, actuala şi fosta, au fost faţă în faţă pe holurile Spitalului Floreasca
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    13 Mar 2012   •   21:24
Operaţia de bypass a lui Cristi Borcea a pus la grea încercare şi inimile femeilor din viaţa lui. Chiar dacă au divorţat de aproape un an, Mihaela nu a putut sta departe de tatăl copiilor ei. Iar inevitabilul s-a produs. Cele două doamne Borcea, actuala şi fosta, s-au întâlnit pe holurile Spitalului Floreasca.

Însărcinată în 6 luni, Alina nu a plecat nicio clipă de la căpătâiul soţului, care din fericire, se simte bine. Ea a venit la spital puţin după ora 10, imediat după ce soţul ei a intrat în sala de operaţii. Acolo o aşteptau socrii ei. La un moment dat însă, pe holurile spitalului şi-a făcut apariţia şi Mihaela. Cele două doamne s-ar fi salutat şi ...cam atât.

Mihaela a stat de vorbă cu părinţii lui Cristi, vrând să se asigure că poate duce acasă veşti bune.

"Au fost 20 de ani, 22 de ani, în care am fost împreună. Nu putem uita aşa într-o secundă.  Este tatăl copiiilor mei şi aşa va rămâne până la nesfârşit", a declarat Mihaela Borcea.

Medicii spun că preşedintele executiv al Dinamo se simte bine. A depăşit fără probleme noaptea şi chiar s-a ridicat la marginea patului. Mai are însă în faţă perioada de recuperare.

Cristi Borcea este în continuare sub supraveghere şi va mai rămâne în spital câteva zile.



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close