Antena 3 CNN Sport Off Sport Doi foşti fotbalişti de la PSG şi Inter Milano, implicaţi într-o bătaie generală în Qatar

Doi foşti fotbalişti de la PSG şi Inter Milano, implicaţi într-o bătaie generală în Qatar

Doi foşti fotbalişti de la PSG şi Inter Milano, implicaţi într-o bătaie generală în Qatar
de M.T.    |    20 Mar 2013   •   12:19

Brazilianul Nene, fost jucător la Paris St. Germain, şi marocanul Houssine Kharja, care a evoluat pentru Inter Milano şi Fiorentina, au fost protagoniştii unei bătăi generale la un meci din Qatar.

Incidentul s-a produs în timpul partidei dintre Al Arabi şi Al Gharafa, disputate în cadrul Qatar Stars Cup şi încheiate cu victoria primei echipe cu scorul de 2-1.

Totul a început după un duel dintre Nene, care evoluează la Al Gharafa, şi Kharja, în urma căruia ambii jucători au fost avertizaţi de arbitru.

Cu nervii deja întinşi de maxim de faptul că echipa sa era pe cale să piardă întâlnirea, Nene şi-a pierdut cumpătul la următoarea fază, când a faultat dur un alt adversar şi a fost eliminat.

Situaţia a degenerat după ce brazilianul a decis să se răzbune pe Kharja, pe care l-a lovit cu pumnul în cap, pe la spate, ceea ce a dat startul unei bătăi generale, în care jucătorul marocan a reacţionat şi a încercat să-şi facă singur dreptate, lovindu-şi la rândul său adversarul.

Spiritele au fost calmate cu greu, arbitrul eliminându-l în cele din urmă şi pe Kharja, dar şi pe unul dintre coechipierii acestuia, Abdulla Maarafiya.

×
Subiecte în articol: Qatar psg Inter Milano
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close