Antena 3 CNN Sport Off Sport După Szekely, Becali are un nou favorit: Cristi Tănase. "E bun ca Hagi!"

După Szekely, Becali are un nou favorit: Cristi Tănase. "E bun ca Hagi!"

După Szekely, Becali are un nou favorit: Cristi Tănase. "E bun ca Hagi!"
Sursa foto: gigi becali
13 Dec 2009   •   19:17

Patronul Stelei arată încă o dată că îşi schimbă favoriţii precum şosetele şi îl laudă pe Cristi Tănase după golul cu Inter de România, comparându-l cu "Regele" Hagi. Tănase, jucătorul criticat şi amendat de Becali pentru viaţa de noapte şi timpul pierdut cu prietena sa, Iulia, a înscris un gol pe cât de frumos pe atât de important cu Internaţional Curtea de Argeş şi a intrat în graţiile patronului.
"Cristi Tănase mă încântă pe mine, cum pasează, cum atinge mingea, cu eleganţă, fără emoţii. N-am mai văzut aşa gol de când juca Hagi fotbal. O să vedem dacă îl iert de amendă, trebuie să vorbesc cu el. Trebuie să-l ţin aşa în corzi, în tensiune, ca să nu mai facă. Dayro Moreno nu este favoritul meu. Favoritul meu e când joacă, dacă nu joacă, cum să fie favoritul meu? Favoriţi de-ai mei sunt Szekely...ăştia care joacă.", a declarat latifundiarul într-o intervenţie la sport.ro.
Gigi Becali nu a avut, însă, numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. Patronul din Ghencea a tunat şi a fulgerat atunci când a fost întrebat cum s-a putut pierde un avantaj de două goluri pe tabelă în faţa unei nou-promovate.
"E bine că am câştigat, dar nu e normal să avem 2-0 şi să fim egalaţi. Mă enervasem şi mai aveam puţin şi plecam de la meci. Am vorbit înainte de meci cu Tãnase, i-am spus că e păcat de el, pentru că la ora aceasta este cel mai talentat fotbalist român şi dacă o ţină tot aşa o să moară speranţă. I-am spus şi cu prietena lui să facă dragoste o dată sau de două ori pe săptămână, dar să nu doarmă cu ea. "O chemi, faci dragoste cu ea şi pe urmă pleacă acasă. Dacă doarme cu tine te nenoroceşte, că vrei continuu" a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.
Steaua a învins, duminică, Internaţional Curtea de Argeş cu 3-2 în ultima etapă a turului de campionat. Nicoliţă şi Kapetanos au dat Stelei un avantaj de două goluri în minutul 13, dar argeşenii au egalat, iar Tănase a adus victoria "militarilor".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Cristi Tanase Liga I
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close