Antena 3 CNN Sport Off Sport Eto'o a pus la punct un jurnalist camerunez

Eto'o a pus la punct un jurnalist camerunez

Eto'o a pus la punct un jurnalist camerunez
31 Mar 2011   •   12:54

Samuel Eto'o este cunoscut ca un tip care nu se fereşte să spună ceea ce gândeşte şi să-şi impună punctul de vedere. Cea mai recentă dovadă vine de la conferinţa de presă de după meciul Senegal-Camerun, pierdut de „leii neîmblânziţi” cu 1-0.

După eşecul în faţa Senegalului, jurnalistul camerunez Moussa Tandian l-a întrebat pe atacantul Interului dacă intenţionează să se retragă în urma acestei înfrângeri. A fost momentul în care Eto'o a răbufnit.

Sunt puţin surprins, dragă prietene, de gândirea ta negativă. Ar trebui să te gândeşti cum să-ţi ceri scuze, pentru că am impresia că nu eşti camerunez sau nu ai văzut meciul. Vreau să-ţi spun ceva. Atunci când cineva joacă aşa cum am făcut-o noi în acest meci, ar trebui să primească mulţumiri, pentru că de mult naţionala Camerunului nu a mai jucat atât de bine. Voi vorbi cu şeful tău de la Equinoxe, pentru că nu meriţi să lucrezi la o televiziune atât de importantă. Jurnaliştii precum cei ca tine nu-şi doresc ca Africa să crească în fotbal, mereu sunteţi negativişti. Încercaţi să vă schimbaţi puţin!”, a tunat Eto'o.

Rămâne de văzut cum se va încheia acest conflict. Se spune că niciun fotbalist nu câştigă în războiul cu presa. Însă acum vorbim de cel mai neîmblânzit dintre leii neîmblânziţi.

 


×
Subiecte în articol: Samuel Eto'o Camerun conferinta de presa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close