Antena 3 Sport Off Sport Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri

Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri

de M.C.    |    15 Apr 2014   •   12:47
Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri
Sursa foto: Foto: aol.com
Examinarea de către procuror a lui Oscar Pistorius, în procesul în care acesta este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile în care atletul a depus mărturie, scrie CNN.
 
Pistorius a plâns de mai multe ori în timpul examinării de către procurorul Gerrie Nel, care l-a acuzat pe atlet că şi-a "cosmetizat" mărturia în privinţa uciderii Reevei Steenkamp.
 
Nel este recunoscut pentru agresivitatea şi a încercat să evidenţieze mai multe neconcordanţe în declaraţiile lui Pistorius. Totodată, procurorul din acest caz are o anumită înclinaţie către "dramatic".
 
"O sa-ţi arăt cât de improbabilă este versiunea ta" a spus Nel adresându-se lui Oscar Pistorius, în timp ce acesta din urmă susţine că nu Reeva a fost ţinta sa. 
 
Oscar Pistorius este acuzat că şi-a împuşcat cu premeditare iubita, modelul Reeva Steenkamp şi riscă cel puţin 25 de ani de închisoare. Atletul sud-african spune că totul a fost o neînţelegere şi că a crezut că în casă au pătruns nişte necunoscuţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close