Antena 3 CNN Sport Off Sport Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri

Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri

Examinarea lui Oscar Pistorius, în procesul în care este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile de audieri
Sursa foto: Foto: aol.com
de M.C.    |    15 Apr 2014   •   12:47
Examinarea de către procuror a lui Oscar Pistorius, în procesul în care acesta este acuzat de crimă, a luat sfârşit după mai multe zile în care atletul a depus mărturie, scrie CNN.
 
Pistorius a plâns de mai multe ori în timpul examinării de către procurorul Gerrie Nel, care l-a acuzat pe atlet că şi-a "cosmetizat" mărturia în privinţa uciderii Reevei Steenkamp.
 
Nel este recunoscut pentru agresivitatea şi a încercat să evidenţieze mai multe neconcordanţe în declaraţiile lui Pistorius. Totodată, procurorul din acest caz are o anumită înclinaţie către "dramatic".
 
"O sa-ţi arăt cât de improbabilă este versiunea ta" a spus Nel adresându-se lui Oscar Pistorius, în timp ce acesta din urmă susţine că nu Reeva a fost ţinta sa. 
 
Oscar Pistorius este acuzat că şi-a împuşcat cu premeditare iubita, modelul Reeva Steenkamp şi riscă cel puţin 25 de ani de închisoare. Atletul sud-african spune că totul a fost o neînţelegere şi că a crezut că în casă au pătruns nişte necunoscuţi.

×
Subiecte în articol: Oscar Pistorius marturie Reeva Steenkamp
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close