Antena 3 CNN Sport Off Sport Familia lui Chauncey Hardy susţine că acesta a fost victima unei agresiuni rasiste şi anti-americane

Familia lui Chauncey Hardy susţine că acesta a fost victima unei agresiuni rasiste şi anti-americane

Familia lui Chauncey Hardy susţine că acesta a fost victima unei agresiuni rasiste şi anti-americane
Sursa foto: Foto: shuspectrum.wordpress.com
08 Apr 2012   •   17:17

O nouă ipoteză este lansată de americani în cazul morţii baschetbalistului Chauncey Hardy. Americanii sunt convinşi că baschetbalistul omorît la Giurgiu a fost victima unei agresiuni rasiste dar şi anti-americane.

Avocaţii familiei Hardy susţin că atacul asupra lui Chauncey Hardy nu a fost numai anti afro-americani, ci şi anti-americani. Ei spun că au şi dovezi care să le susţină concluziile, însă nu au vrut să ofere mai multe detalii pentru moment. De asemenea, avocaţii vor să iniţieze o acţiune judecătoarească pentru neglijenţă în ceea ce priveşte circumstanţele care au dus la moartea tânărului.

Mama lui Hardy a cerut ajutorul FBI-ului într-o nouă anchetă, nefiind mulţumită de rezultatele justiţiei române. Femeia susţine că nu a primit nici până acum rezultatele autopsiei fiului ei, şi prin urmare nu ştie ce anume a dus la moartea lui.

De asemenea, mama lui Hardy spune că a simţit că şi-a pierdut copilul de două ori. Prima oară pe nouă octombrie, când tânărul a murit, iar a doua oară pe 23 februarie, când tribunalul din România l-a condamnat pe Ionuţ Tănăsoaia la doar cinci ani în spatele gratiilor.  Decizia este contestată atât de avocatul familiei Hardy, cât şi de Tănăsoaia, iar audierea va avea loc pe 17 aprilie. 

Baschetbalistul Chauncey Hardy a murit în urma unui conflict iscat într-un club din Giurgiu. Tânărul a fost dus la spitalul judeţean din Giurgiu, după care a fost transportat în capitală, unde a murit. Raportul de autopsie arata ca decesul a survenit in urma unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si factura craniana.

"Ştiam că familia lui Hardy s-a constituit în parte civilă, la puţin timp după petrecerea tragediei. Am înţeles că vor cere daune materiale statutului român, pentru culpa medicală, dar şi învinuitului, de vreo 1,5 milioane de dolari" a declarat Preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală.






×
Subiecte în articol: Chauncey Hardy Giurgiu neglijenta autopsie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close