Antena 3 CNN Sport Off Sport Fan al lui Manchester United, plimbat degeaba 650 de kilometri de un grup de glumeţi din Liverpool

Fan al lui Manchester United, plimbat degeaba 650 de kilometri de un grup de glumeţi din Liverpool

Fan al lui Manchester United, plimbat degeaba 650 de kilometri de un grup de glumeţi din Liverpool
Sursa foto: Facebook
17 Feb 2009   •   14:36

Rivalitatea dintre fanii lui Manchester United şi FC Liverpool este mai aprinsă decât pare. Un suporter al "Diavolilor Roşii" a căzut victima unei farse a unui grup de rivali cormorani, mergând cu maşina 650 de kilometri până în Scoţia pentru a se întâlni o femeie cunoscută pe internet. Numai că, la destinaţie, cei care l-au păcălit l-au sunat pentru a se delecta de pe urma situaţiei. Aflând că ar fi fost înşelată, soţia suporterului lui United l-a părăsit imediat.
Stuart Slann, în vârstă de 39 de ani, a condus 650 de kilometri din Manchester până în Scoţia până la casa celei pe care credea că o cucerise pe internet, pe site-ul Facebook. Bărbatul, căsătorit de altfel, a avut, însă o surpriză neplăcută atunci când a ajuns la presupusa casă a femeii fictive, numite Emma, informează Mediafax. Nu s-a dat bătut uşor, aşteptând trei ore şi jumătate, întrucât femeia trebuia să se întroarcă de la serviciu, după cum îi dăduse mesaj pe telefon. Într-un final, însă, Slann a fost sunat de un grup de suporteri ai lui Liverpool pe care îi cunoscuse în Mexic într-o vacanţă şi a aflat, cu stupoare, că tocmai condusese degeaba nouă ore. Autorii farsei au înregistrat conversaţia şi au făcut-o publică, pentru a face umilinţa completă pentru bărbatul de 39 de ani.
"Credeam cã această femeie chiar există, nu aveam îndoieli. Am condus timp de nouă ore, iar când am ajuns la fermă am primit un sms în care "ea" îmi scria că încă este la muncã. Apoi, peste trei ore şi jumătate, când am fost sunat şi mi s-a spus că a fost o farsă, m-am simţit oribil. Poate dacă mi-ar fi cerut să merg până la Manchester, Leeds sau Liverpool nu ar fi fost atât de rău şi poate aş fi fost amuzat de situaţie. Dar faptul că m-au pus să mă deplasez până la Aberdeen a fost o dovadă de cruzime", s-a plâns Slann, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: farsa Facebook
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close