Antena 3 CNN Sport Off Sport Federer, criticat în glumă în campania "Love Fifteen" - "Ne faci să părem jucători obişnuiţi"

Federer, criticat în glumă în campania "Love Fifteen" - "Ne faci să părem jucători obişnuiţi"

Federer, criticat în glumă în campania "Love Fifteen" - "Ne faci să părem jucători obişnuiţi"
Sursa foto: pete sampras
07 Iul 2009   •   19:47

Roger Federer este cel mai titrat tenisman din istorie, calitate de care se poate bucura de duminică, atunci când a câştigat finala de la Wimbledon în faţa lui Andy Roddick. Pentru a-l felicita, compania Nike i-a făcut un clip în care legende ale sportului, Pete Sampras, John McEnroe, Michael Jordan, Tiger Woods, dar şi Serena Williams, îl felicită fiecare în stilul propriu, primii doi aruncându-i şi cânte o mustrare subtilă pentru că le face performanţele să pară mai slabe.
"Love Fifteen" se numeşte campania Nike, inspirată de cele 15 trofee de Mare Şlem câştigate de elveţian şi un joc de cuvinte. Love Fifteen înseamnă în acelaşi timp scorul de 0-15, în timp ce traducerea mot-a-mot ar indica afecţiunea pentru cele 15 trofee câştigate.
"Şapte ani m-ai lăsat să mă bucur de acest record. Este greu de suportat acum. Felicitări Roger, ai reuşit!", este mesajul lui Pete Sampras pentru Federer, americanul având 14 trofee, aflându-se la egalitate cu acesta până duminică.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Serena Williams
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close