Antena 3 CNN Sport Off Sport Florentin Petre, mesaj emoționant pentru Gigi Becali: „Nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta bunătate!”

Florentin Petre, mesaj emoționant pentru Gigi Becali: „Nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta bunătate!”

Florentin Petre, mesaj emoționant pentru Gigi Becali: „Nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta bunătate!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Petre Florentin
26 Sep 2017   •   18:12

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a transmis un mesaj public de mulțumire lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB, dar și soției lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, pentru faptul că l-au ajutat să se vindece de virusul hepatic de tip C.

„Vreau să mulţumesc public, din adâncul inimii, binefăcătorilor mei Gigi Becali şi Anamaria Reghecampf- Prodan, atât eu cât şi familia mea şi să le spun că nu mi-a fost dat niciodată să întâlnesc atâta generozitate şi bunătate. După 18 ani cât am fost infectat cu virusul Hepatitei C, timp în care am jucat, am antrenat, am muncit fără să ţin cont de urmări, în mod inconştient, cu ajutorul acestor doi oameni şi cu ajutorul evoluţiei medicinei, m-am vindecat complet, spre uimirea medicilor şi bucuria celor care mă doresc sănătos. Sunt din nou apt de muncă, apt să vă antrenez copiii, apt să transmit fotbal mai departe şi apt să-mi cresc copiii!!”, a postat Petre, pe pagina sa de Facebook.

Florentin Petre a fost diagnosticat cu hepatită C, acum 17 ani, atunci când încă mai juca fotbal. ”Peter” nu a renunțat la sportul său preferat și a început rapid lupta cu virusul.

×
Subiecte în articol: Dinamo Gigi Becali mesaj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close