x close

Fost mare jucător de fotbal, jurnalist pentru un important cotidian: Ca jucător am dat totul și la fel voi face și ca publicist

de A.M    |    07 Aug 2014   •   20:12
Fost mare jucător de fotbal, jurnalist pentru un important cotidian: Ca jucător am dat totul și la fel voi face și ca publicist 772

Cotidianul The Independent anunță cel mai important "transfer" al său în cursul acestui sezon: fostul mare internațional de fotbal Paul Scholes va semna o rubrică permanentă în publicația britanică dar și în i Newspaper, aparținând aceleiași companii de presă, rubrică în care va analiza cele mai importante subiecte din fotbalul britanic,informează AGERPRES.
Unul dintre cei mai longevivi mijlocași ai fotbalului britanic, care și-a dedicat întreaga carieră clubului Manchester United, va scrie în fiecare vineri, începând de săptămâna viitoare, un comentariu în care va face o radiografie a fotbalului britanic și a celor mai fierbinți subiecte sau provocări cu care acesta se confruntă, tratând deopotrivă fotbalul juvenil și promovarea noilor talente.

"Este o onoare să scriu pentru aceste ziare și să-mi expun opiniile cu privire la ce se întâmplă. Abia aștept să înceapă sezonul. Ca jucător am dat totul și la fel voi face și ca publicist", a spus fostul jucător Paul Scholes, în prezent co-proprietar al clubului Salford City, echipa orașului unde s-a născut.

Scholes a jucat în 499 de meciuri în tricoul lui Man. United (1993-2013), club pentru care a înscris 107 goluri, iar în naționala Albionului a avut 66 de apariții și a înscris 14 goluri.Citeşte mai multe despre:

jurnalist
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati