Antena 3 CNN Sport Off Sport Fosta gimnastă Steliana Nistor, despre ”lagărul” de la Deva: „Era viață de lux față de ce aveam acasă”

Fosta gimnastă Steliana Nistor, despre ”lagărul” de la Deva: „Era viață de lux față de ce aveam acasă”

Fosta gimnastă Steliana Nistor, despre ”lagărul” de la Deva: „Era viață de lux față de ce aveam acasă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Steliana Nistor
27 Feb 2017   •   18:04

Fosta gimnastă Steliana Nistor a povestit despre ”lagărul” de la Deva, despre care spune că pentru ea era viaţă de lux faţă de ceea ce avea acasă.

Întrebată dacă a luat vreo palmă la Deva pentru că mânca din cauza ciocolatei, gimnasta a mărturisit pentru Libertatea:  „Am luat, recunosc, dar o meritam! Când antrenorul mă atingea, o meritam. Pe de altă parte, la Deva, eu am găsit un mediu care m-a scos de acasă, unde lucrurile nu erau lapte și miere. Da, eu pot să zic că, din cauza problemelor familiare, am trăit o viață de lux în așa-numitul lagăr de la Deva, cu cazare, masă caldă, tot tacâmul…!Da! Eu nu regret anii petrecuți în cantonament, perioada 2000-2008, numai și pentru că am adus rezultate. Să nu creadă lumea că denigrez gimnastica și metodele de azi, că acum trăim în alte timpuri, dar eu nu regret că am știut numai gimnastică, cantină, somn, gimnastică iar…”.

 

×
Subiecte în articol: lux
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close