Antena 3 CNN Sport Off Sport Fostul internaţional englez Paul Gascoigne, acuzat de agresiune sexuală

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne, acuzat de agresiune sexuală

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne, acuzat de agresiune sexuală
Sursa foto: Foto: youtube.com
19 Noi 2018   •   15:58

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne (51 de ani) a fost inculpat pentru agresiune sexuală asupra unei femei, incidentul având loc în vagonul unui tren, scrie AFP, care citează oficiali ai poliţiei din Marea Britanie.

Fosta glorie a echipelor Newcastle United, Lazio Roma, Glasgow Rangers şi Everton, care a bifat 57 de selecţii la naţionala Angliei, va fi nevoit să compară în faţa unei instanţe de judecată după ce a bruscat-o pe femeie, a menţionat purtătorul de cuvânt al Poliţiei transporturi din Marea Britanie.

Incidentul s-a petrecut la finele lunii august.

Luna trecută, numele lui Paul Gascoigne a fost retras de pe lista cu jucătorii care ar urma să fie menţionaţi în Scotland Football Hall of Fame, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă fostul internaţional.

El a jucat la Glasgow Rangers între 1995 şi 1998, având 105 apariţii în tricoul formaţiei şi marcând 39 de goluri. În sezonul 1995-1996, el marcat pentru Rangers în egalul cu Steaua Bucureşti, 1-1 la Glasgow, în grupele Ligii Campionilor.

Gascoigne se confruntă de mai mult timp cu serioase probleme de sănătate cauzate de consumul excesiv de alcool, fiind internat în repetate rânduri pentru cure de dezintoxicare.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close