Antena 3 CNN Sport Off Sport Fulham a scos la vânzare produse cu Michael Jackson

Fulham a scos la vânzare produse cu Michael Jackson

Fulham a scos la vânzare produse cu Michael Jackson
Sursa foto: Foto: fulhamfc.com
30 Iun 2011   •   13:22

Mohamed Al Fayed, proprietarul echipei din Premier League Fulham, este cunoscut ca un mare fan şi un bun prieten al lui Michael Jackson. La începutul lunii aprilie a acestui an, celebrul om de afaceri a inaugurat o statuie a superstarului amplasată în faţa stadionului Craven Cottage, fără a-i păsa de părerile contra de la vremea respectivă.

De această dată, Fulham încearcă să câştige şi nişte bani de pe urma prieteniei dintre Al Fayed şi cântăreţ. Astfel, pe site-ul oficial al clubului, fanii pot achiziţioane diferite produse imprimate cu chipul lui Michael Jackson (tricouri, brelocuri, umbrele şi chiar o carte despre viaţa superstarului). Cel mai ieftin produs costă 0,99 lire sterline, iar cel mai scump 29,99 lire sterline.

Michael Jackson a fost prieten cu proprietarul finalistei Europa League din 2010, dar singura legătură cu clubul de fotbal a avut-o în 1999, atunci când a participat ca oaspete la un meci cu Wigan Athletic, la invitaţia patronului. „A iubit Fulham şi şi-ar fi dorit să poată veni la toate partidele", a spus Al Fayed.

×
Subiecte în articol: Fulham
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close