Antena 3 CNN Sport Off Sport Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Tamaș. Rămâne în arestul poliției încă 48 de ore

Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Tamaș. Rămâne în arestul poliției încă 48 de ore

Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Tamaș. Rămâne în arestul poliției încă 48 de ore
27 Mar 2019   •   21:57

Update: Gabi Tamaș rămâne în arest! Judecătorul a decis inițial ca Gabi Tamaș să fie plasat sub arest la domiciliu, dar Poliția israeliană a făcut apel. După o audiere de urgență care a durat o oră și 40 de minute, judecătorul a decis ca Gabi Tamaș să rămână în arest pentru încă 48 de ore! Audierea a avut loc cu ușile închise, iar Gabi Tamaș a fost adus și scos pe ușa din spate pentru a evita întâlnirea cu presa, scriu israelienii, scrie Digisport.

Update: Potrivit GSP, fotbalistul a fost pus sub control judiciar și își va petrece următoare zile în arest la domiciliu.

Știrea inițială

Gabi Tamaș, 35 de ani, a petrecut noaptea trecută în spatele gratiilor după ce a fost prins băut la volan în Israel, în noaptea de luni spre marți. Azi, fotbalistul își va afla pedeapsa după ce a fost surprins de polițiști gonind băut la volan cu 205 km/h. 

Conform informațiilor GSP.ro, Tamaș ar putea avea probleme mult mai grave, polițiștii depistând o altă neregulă în momentul în care l-au oprit: fotbalistul român nu deținea poliță de asigurare la mașină, infracțiune gravă în Israel, pentru care riscă o altă amendă usturătoare. 

La scurt timp după ce a fost oprit, polițiștii deplasați la fața locului i-au solicitat lui Tamaș să coboare din mașină în momentul în care și-au dat seama că fotbalistul se află sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, conform surselor Gazetei, agenții l-au rugat pe Tamș să încerce să meargă drept preț de câțiva metri, însă Tamaș nu s-a putut ține pe picioare și a căzut.

×
Subiecte în articol: arestat gabi tamas
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close