Antena 3 CNN Sport Off Sport Generația blestemată de la Dinamo. Moartea îi loveşte neîncetat pe “câinii roşii”

Generația blestemată de la Dinamo. Moartea îi loveşte neîncetat pe “câinii roşii”

Generația blestemată de la Dinamo. Moartea îi loveşte neîncetat pe “câinii roşii”
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Sep 2016   •   09:34

Clubul Dinamo pare blestemat. Moartea nu îi slăbeşte deloc pe “câinii roşii”. Cazurile Cătălin Hîldan şi Patrick Ekeng sunt cele mai cunoscute, însă nu sunt singurele, din nefericire.

Odată cu dispariţia fulgerătoare a “Unicului Căpitan”, alb-roşii au trecut de la o tragedie la alta. Din fosta generaţie de juniori născuţi în anul 1986, trei fotbalişti nu se mai află printre noi. Aceştia nu s-au prăpădit pe teren, aşa cum s-a întâmplat cu Hîldan şi cu Ekeng.

“Dintre noi, trei jucatori au murit. Din păcate, Daniel Stoica, Alin Niculcioiu şi Dima au trecut la cele veşnice. Niculcioiu s-a spânzurat, iar Dima a murit în accident de maşină. Stoica a fost cel mai bun prieten al meu. Avea 14 ani... Am ghetele lui acasă. Era un copil vesel, pe care cu greu îl enervai”, a declarat pentru Spynews.ro, Adrian Măricuţă, fost coechipier al celor trei.

Tragediile dinamoviştilor nu se opresc însă aici. Doi antrenori care i-au pregătit pe Măricuţă şi compania au decedat şi ei: “Antrenorii Ştefan Feodot si Constantin Popescu, dar şi maseurul  Liviu Retezeanu au murit”.

×
Subiecte în articol: Dinamo blestem moarte Patrick Ekeng
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close