Antena 3 CNN Sport Off Sport Gest extrem. Un suporter al Universităţii Craiova s-a urcat pe un stâlp de nocturnă al stadionului "Ion Oblemenco" şi a cerut "Dreptate pentru Craiova"

Gest extrem. Un suporter al Universităţii Craiova s-a urcat pe un stâlp de nocturnă al stadionului "Ion Oblemenco" şi a cerut "Dreptate pentru Craiova"

Gest extrem. Un suporter al Universităţii Craiova s-a urcat pe un stâlp de nocturnă al stadionului "Ion Oblemenco" şi a cerut "Dreptate pentru Craiova"
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2013   •   11:15

Gest extrem făcut de un suporter al Universităţii Craiova. Bărbatul vrea să-şi  vadă echipa favorită în Prima Divizie de fotbal. Aşa că s-a urcat pe unul dintre stîlpii de la nocturna stadionului "Ion Oblemenco" şi a afişat un banner pe care scria mare "Dreptate pentru Craiova".  A cedat în cele din urmă pentru că la faţa locului a venit, Olguţa Vasilescu, primarul oraşului.

Pe rând liderul galeriei Universităţii Craiova şi negociatorii Jandarmeriei au încercat să îl convingă pe tânăr să renunţe la protestul extrem.

Tânărul urcat pe unul din stâlpii nocturnei stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova, a cerut telefonic echipelor aflate la faţa locului venirea primarului municipiului, Lia Olguţa Vasilescu. Odată cu venirea edilului, tânărul a renunţat la protest.

Sherif Kadour, în vârstă de 22 de ani, care este pe jumătate sirian, este cel care anul trecut a intrat, împreună cu alt tânăr, pe terenul de fotbal al Arenei Naţionale la finala Europa League din Bucuereşti, cerând acelaşi lucru.

Oamenii nu aprobă gestul tânărului, dar spun că este nevoie de măsuri drastice pentru a convinge autorităţile să ajute la revenirea Universităţii în prima ligă.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close