Antena 3 CNN Sport Off Sport Gest uluitor făcut de AS Roma. Ce s-a întâmplat cu tricoul purtat de Francesco Totti la meciul de retragere

Gest uluitor făcut de AS Roma. Ce s-a întâmplat cu tricoul purtat de Francesco Totti la meciul de retragere

Gest uluitor făcut de AS Roma. Ce s-a întâmplat cu tricoul purtat de Francesco Totti la meciul de retragere
02 Aug 2017   •   18:06

Tricoul cu nr.10 purtat de Francesco Totti în luna mai, la meciul de retragere, contra lui Genoa, a fost trimis în spaţiu, a informat clubul AS Roma. 

Gruparea din capitala Italiei a dorit astfel să-şi arate recunoştinţa faţă de tot ce a făcut Totti, de-a lungul carierei, pentru AS Roma. 

''O rachetă având la bord tricoul cu numărul 10 îmbrăcat de Totti la meciul cu Genoa a fost lansată cu succes din Guyana Franceză'', a informat clubul. 

Francesco Totti a disputat 786 de meciuri în toate competiţiile alături de AS Roma şi a marcat în total 307 goluri (250 dintre ele în Serie A). El a adunat 58 de selecţii în Squadra Azzurra, pentru care a înscris 9 goluri. 

Totti, care a debutat profesionist în 1993, când avea doar 16 ani, se alătură astfel altor nume ilustre din fotbalul mondial care şi-au petrecut întreaga carieră la o singură echipă, printre aceştia figurând compatrioţii săi Paolo Maldini şi Franco Baresi (AC Milan), galezul Ryan Giggs şi englezul Paul Scholes (Manchester United), precum şi spaniolul Carles Puyol (FC Barcelona). 

Francesco Totti este în prezent director în cadrul clubului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tricou spatiu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close